Δημοσθένους στο {TS}: «Αυτοί με ιδιαίτερο κόμπλεξ να πάνε σπίτι τους»

Δημοσθένους στο {TS}: «Αυτοί με ιδιαίτερο κόμπλεξ να πάνε σπίτι τους»

Το πέρας της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φέρει τον Άρη να είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη. Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μονάχα τρεις βαθμούς, μέσα από ισάριθμες ισοπαλίες.

Το Themasports.com μετά τη νέα ήττα της ελαφράς ταξιαρχίας, αυτή από τον Απόλλωνα στο τοπικό ντέρμπι της Λεμεσού, επικοινώνησε με τον πρόεδρο, Σταύρο Δημοσθένους.

Η μίνι – συνέντευξη του προέδρου του Άρη:

Πρόεδρε, ακόμη μία ήττα, πως είδατε το παιχνίδι;

Κοιτάξτε, σίγουρα ήταν βελτιωμένο το πρόσωπο μας σε σχέση με το άλλο δύσκολο παιχνίδι που είχαμε με την ΑΕΚ. Εντούτοις, διατηρώ την αισιοδοξία μου και πιστεύω στην ομάδα μου. Εδώ να μου επιτρέψετε να πω συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας, οι οποίοι έκλεισαν στόματα με την αθλητοπρέπεια τους, όχι μόνο του Άρη και του Απόλλωνα, αλλά και αυτούς όλων των ομάδων, οι οποίοι μας έδειξαν μέσα σε αυτή την αγωνιστική που είχαμε το Σαββατοκυρίακο με μεγάλα παιχνίδια, ότι ήταν σωστοί με τις συμπεριφορές τους στις κερκίδες.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE